منو
  1. آخرین فایل ها
  2. پرفروشترین فایل ها
  3. پربازدیدترین فایل ها
پیشنهاد ارزشیابی موضوع تلاش و کسب موفقیت مدیر

پیشنهاد ارزشیابی موضوع تلاش و کسب موفقیت مدیر

پیشنهاد ارزشیابی تقویت املایی دانش آموزان ضعیف

پیشنهاد ارزشیابی تقویت املایی دانش آموزان ضعیف

پیشنهادات ارزشیابی برای زندگی مشترک با هم اتاقی ها

پیشنهادات ارزشیابی برای زندگی مشترک با هم اتاقی ها

دانلود پیشنهاد ارزشیابی دانش آموز پرخاشگر

دانلود پیشنهاد ارزشیابی دانش آموز پرخاشگر

دانلود مقاله حسابداری اجتماعی

دانلود مقاله حسابداری اجتماعی

مقاله حقوق و دستمزد

مقاله حقوق و دستمزد

مقاله توليد پسته در ايران، مشكلات  فروش وراهكارهاي توسعه صاد

مقاله توليد پسته در ايران، مشكلات فروش وراهكارهاي توسعه صاد

مقاله كشاورزی واقتصاد روستایی

مقاله كشاورزی واقتصاد روستایی

گروه محصول -> صنایع غذایی

مقاله استاندارد تعيين نقطه انجماد شير



قیمت: ۴۹۰۰۰ریال     تعداد صفحات: ۱۶     کد محصول :5182      حجم فایل:74,41 KB      نوع فایل :rar



فایل ورد قابل ویرایش

توضیحی مختصر از متن فایل  :

بسمه تعالي

پيشگفتار

 استمقاله استاندارد تعيين نقطه انجماد شير 3 مورد تائيد قرار گرفته , اينك باستناد بند 1 ماده 3 قانون اصلاحي قوانين و مقررات موسسه استاندارد و تحقيقات صنعتي ايران مصوب بهمن‏ماه 1371 بعنوان استاندارد رسمي ايران منتشر ميگردد .

 براي حفظ همگامي و هماهنگي با پيشرفتهاي ملي و جهاني در زمينه صنايع و علوم , استانداردهاي ايران در مواقع لزوم مورد تجديدنظر قرار خواهند گرفت و هرگونه پيشنهادي كه براي اصلاح يا تكميل اين استانداردها برسد در هنگام تجديدنظر در كميسيون فني مربوط مورد توجه واقع خواهد شد .

 بنابراين براي مراجعه به استانداردهاي ايران بايد همواره از آخرين چاپ و تجديدنظر آنها استفاده نمود .

 در تهيه و تدوين اين استاندارد سعي شده است كه ضمن توجه به شرايط موجود و نيازهاي جامعه حتي‏المقدور بين اين استاندارد و استاندارد كشورهاي صنعتي و پيشرفته هماهنگي ايجاد شود .

 لذا با بررسي امكانات و مهارتهاي موجود و اجراي آزمايشهاي لازم اين استاندارد با استفاده از منابع زير تهيه گرديده است :

 

1) ISO 5464: 1987 (E)

2) ISO 707 : Methods of sampling 

 

اندازه‏گيري نقطه انجماد شير ـ روش ترميستوركريوسكوپ1

* مقدمه*

 در اين استاندارد براي اندازه‏گيري نقطه انجماد شير , از دستگاهي بنام كريوسكوپ مجهز به ترميستور استفاده ميشود كه در آن خنك كردن حمام برودت بوسيله يك كنترل ترموستاتي الكتريكي انجام ميگيرد و ترميستور جايگزين حرارت‏سنج ( ترمومتر ) جيوه‏اي در روش هورتوت2 ميگردد .

 1 ـ ميدان و دامنه كاربرد

 اين استاندارد براي اندازه‏گيري نقطه انجماد شيرهاي خام , پاستوريزه , استريليزه , UHT هموژنيزه يا استريليزه كامل : كم‏چرب و پس چرخ بكار ميرود .

 محاسبه مقدار آب افزوده شده به شير به لحاظ تغييرات روزانه و فصلي تركيبات شير پيچيده ميباشد كه اثرات اين عوامل در اين استاندارد درنظر گرفته نشده است .

 فرآيندهاي حرارتي در خلاء ممكن است بر روي نقطه انجماد شير تاثير بگذارد و نتايج بدست آمده از نمونه‏هائيكه داراي اسيديته بيش از 0/18 گرم اسيد لاكتيك در 100 ميلي‏ليتر شير اوليه ميباشند نميتواند قابل استفاده باشد .

 2 ـ تعريف

 نقطه انجماد شير عبارتست از :

 ارزشي است كه براساس روش خاص در اين استاندارد , اندازه‏گيري شده و برحسب درجه سلسيوس3 بيان ميشود .

 3 ـ اصول

 در اين روش آزمونه بسرعت تا دماي كمتر از نقطه انجماد سرد شده و سپس با يك ارتعاش مكانيكي برودت تا نقطه انجماد واقعي افزايش مي‏يابد . قرائت صحيح وقتي صورت ميگيرد كه دستگاه قبلا بوسيله دو محلول استاندارد تنظيم شده باشد . در اين شرايط عدد قرائت شده نقطه انجماد شير را برحسب سلسيوس نشان ميدهد .

 4 ـ وسائل و مواد مورد نياز

 يادآوري : اجزاء كريوسكوپ ترميستوري مخصوص روش استاندارد بين‏المللي معمولا براي مدت معيني مورد استفاده قرار ميگيرد . اين روش سازندگان را قادر ميسازد كه يك سيستم كامل براي استاندارد ويژه حاضر بسازند و استفاده كنندگان نيز ميتوانند كنترل لازم را بعمل آورند . براي اين وسيله اندازه‏گيري , روش فعلي عبارتست از استفاده از يك پل وتستون با گالوانومتر و اندازه‏گيري عددي يا ديجيتال بوسيله ولتمتر .

 4 ـ 1 ـ كريوسكوپ

 عبارتست از يك حمام كه بوسيله يك سيستم مجهز به ترموستات بصورت كنترل شده سرد ميشود و يك پروب مجهز به ترمومتر با يك مدار پيوسته و گالوانومتر يا قرائت كننده , يك ميله بهم‏زن نمونه و يك سيستم براي ايجاد شروع انجماد , همراه با لوله‏هاي حاوي نمونه‏ها .

 4 ـ 1 ـ 1 ـ حمام سرد كننده : دو نمونه از اين نوع حمامها ميتواند مورد استفاده قرار گيرد .

 يادآوري ـ مايع مناسب سرد كننده محلول آبي است كه داراي غلظت 33 درصد ( حجم به حجم ) تهيه شده از اتان دي‏اول4 ( اتيلن گليكول ) ميباشد .

 4 ـ 1 ـ 1 ـ 1 ـ نوع غوطه‏وري

 اين قسمت شامل يك حمام كاملا عايق‏بندي شده حاوي يك مايع خنك كننده مناسب است كه بهم زده ميشود بنحويكه اختلاف درجه حرارت در نقطه نامشخص مايع از 0/2 ºC تجاوز ننمايد .

 درجه حرارت مايع نبايستي بيش از ± 0/5 ºC با آنچه كه سازنده معين كرده اختلاف داشته باشد .

 حائز اهميت است كه مايع داخل حمام سرد كننده در يك سطح ثابتي قرار گيرد .

 سطح نمونه محل لوله حاوي شير بايد پائين‏تر از سطح مايع خنك كننده باشد .

 4 ـ 1 ـ 1 ـ 2 ـ نوع جريان

 در اين سيستم يك جريان مداوم از مايع خنك كننده در اطراف لوله حاوي نمونه چرخش پيدا مي‏كند , نوسان درجه حرارت مايع نبايستي بيش از± 0/5ºC از مقداري كه سازنده معين كرده تجاوز نمايد .

 4 ـ 1 ـ 2 ـ ترميستور و مدار همراه5

 ترميستور از جنس پروب شيشه‏اي با قطري حداكثر برابر 1/8±0/2 ميليمتر ميباشد . زمان ثابت ترميستور كمتر از 2 ثانيه و مقدار6 بايد بالا باشد .

 يادآوري : مشخصات مقاومت حرارتي ترميستور را براساس رابطه زير تعريف ميكند :

 در اين رابطه : T درجه حرارت برحسب كلوين ميباشد .

 

 ولتاژ مورد استفاده و شدت جريان بايستي به ترتيبي باشد كه حرارت ترميستور به اندازه ºC 0/005 از ميزان 0/512 ºC- تجاوز ننمايد . حداكثر تغييرات مقاومت بايستي ±5درصد باشد .

 وقتيكه پروب در كريوسكوپ در حالت كاري قرار دارد , حد نهائي قسمت شيشه‏اي بايد داخل محور لوله حاوي نمونه باشد و در m.m 44/6±1 زير قسمت فوقاني لوله قرار داشته باشد .

 بديهي است جهت استقرار كريوسكوپ محل مناسبي درنظر گرفته شود تا پروب در وضعيت مطلوبي قرار داشته باشد .

 4 ـ 1 ـ 3 ـ اندازه‏گيري و وسيله قرائت

 4 ـ 1 ـ 3 ـ 1 ـ اساس اندازه‏گيري

 وسيله مورد استفاده براساس يافتن نقطه انجماد در منحني مربوطه عمل ميكند و اين سطحي از منحني است كه درجه حرارت بمدت 20 ثانيه با تغييرات ºC ±0/001 ثابت باقي ميماند .

 وسائلي براي عمليات دستي يا اتوماتيك وجود دارد .

 4 ـ 1 ـ 3 ـ 2 ـ عمليات دستي

 مقاومت ترميستور بوسيله پل وتستون يا ابزار مشابه متعادل ميگردد , با استفاده از رزسيستورهاي مقاوم با كيفيت بالا كه تحمل آن از 10 درصد بيشتر نبوده و همچنين ضرب حرارتي آن از -5 Cº-1 10*2 بيشتر نباشد .

 مقاومت متغير خروج از حالت خطي در تمام طيف تغيير نبايد از 0/3 درصد مقدار ماكزيمم آن تجاوز نمايد . وسائلي براي تنظيم رزسيستورها براي مقاصد تنظيم وجود دارد .

 صفحه اندازه‏گيري بايستي با فواصلي كه از ºC 0/001 بيشتر نباشد مدرج شده باشد .

 4 ـ 1 ـ 3 ـ 3 ـ عمليات اتوماتيك

 وسيله قرائت بايد قادر به تأمين ثبت تفاوتهاي حداقل 0/001 درجه سانتيگراد بيشتر نباشد .

 4 ـ 1 ـ 4 ـ وسيله به هم زن سيمي

 يك سيم7 از جنس فلز به ابعاد 1 تا 1/5 ميليمتر كه در داخل شير قرار گرفته و براي بهم زدن آزمونه بكار ميرود . بهم زن بايستي بصورت عمودي و قسمت انتهائي يا نوك آن با نوك ترميستور در يك سطح قرار گرفته باشد . ميزان نوسان در حدود 1/5 ميليمتر در وضعيت بالا مجاز بوده ولي در هيچ صورتي نبايستي از اين مقدار تجاوز نمايد . سيم بايستي بصورت افقي با نوسان كافي ( معمولا حدود 15 ميليمتر ) حركت نموده كه اطمينان از يكنواختي درجه حرارت در داخل نمونه را در طول اندازه‏گيري تامين نمايد .

 4 ـ 1 ـ 5 ـ وسيله شروع كننده انجماد

 وسيله مزبور ميتواند هر وسيله‏اي باشد كه هنگام كار بصورت لحظه‏اي نقطه انجماد نمونه را به حدود نقطه انجماد آزمونه برساند .

 سيم بهم زن ميتواند براي اين منظور مورد استفاده قرار گيرد . يك روش عبارتست از افزايش نوسان ارتعاشي براي مدت 1 تا 2 ثانيه بطوريكه سيم بهم زن به ديواره لوله حاوي نمونه تماس پيدا نمايد .

محصولات مرتبط
نام ونام خانوادگي:


پست الکترونيکي:


عنوان:


پيام:


ارسال پيام به صورت شخصي
کد امنيتي:

برگزیده ها

  • 1
  • 2

دانلود مقاله شهركهاي صنعتي

دانلود مقاله شهركهاي صنعتي

دانلود مقاله شهركهاي صنعتي

حجم:7005KB | بازدید :1291

فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  : مقدمه: اصولاً امروزه شهركهاي صنعتي بستر و شالوده رشد و ايجاد صنايع كوچك را فراهم مي كند. سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران هم به ايجاد روبناها مي پردازد و نواحي ، شهركها و مدلهاي مختلف توسعه اقتصادي نظير خوشه...

طرح توجيهی توليد طناب نايلوني

طرح توجيهی توليد طناب نايلوني

طرح توجيهی توليد طناب نايلوني

حجم:4886KB | بازدید :1619

فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  : طرح مقدماتی کارخانه تولید طناب نایلونی هر شرکت تولیدی از سه بخش کلی تشکیل شده است که بترتیب زیر می‌باشند. 1-    بخش اداری 2-    بخش حقوقی 3-    بخش فنی و تخصصی و ما در این مجموعه به توضیح...

مقاله بررسی سیستم فروش در شرکت کارتن مشهد

مقاله بررسی سیستم فروش در شرکت کارتن مشهد

مقاله بررسی سیستم فروش در شرکت کارتن مشهد

حجم:4013KB | بازدید :1077

فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  : تاریخچه: شرکت کارتن مشهد(سهامی عام) در تاریخ 7/3/1363 تحت شمارة 3333 در ادارة ثبت شهرستان مشهد به ثبت رسید و در مرداد ماه سال 1368 بهره‌برداری آزمایشی و از ابتدای سال 1369 بهره‌برداری عملی از آن با ظرفیت 20.000 تن ورق و کارتن در...

مقاله كشاورزی واقتصاد روستایی

مقاله كشاورزی واقتصاد روستایی

مقاله كشاورزی واقتصاد روستایی

حجم:3511KB | بازدید :2107

فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  : منابع و عوامل توليد بخش كشاورزي   منابع اقتصادي روستاهاي ايران عمدتا شامل ؛ کشاورزي( زراعت، باغداري، دامداري ، شکار و صيد ) صنايع (دستي، روستايي، خانگي و کارگاهي) خدمات (عمومي، حمل و نقل و ...) ، دادوستد و پيله وري و...

تحقیق كشاورزي واقتصاد روستايي

تحقیق كشاورزي واقتصاد روستايي

تحقیق كشاورزي واقتصاد روستايي

حجم:2462KB | بازدید :1560

فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل  : اقتصاد روستايي اقتصاد روستايي شاخه اي از اقتصاد است که با اقتصاد کشاورزي وابستگي متقابل دارد و در کليت ، خود جزئي از اقتصاد ملي است. هر گونه تغييري در اقتصاد ملي باعث تغيير در اقتصاد روستايي خواهد شد. اقتصاد روستايي با...

دانلود مقاله کامل الگوريتم هاي مسير يابي

دانلود مقاله کامل الگوريتم هاي مسير يابي

دانلود مقاله کامل الگوريتم هاي مسير يابي

حجم:2131KB | بازدید :1411

فایل ورد قابل ویرایش 142 صفحه توضیحی مختصر از متن فایل  : مقدمه الگوريتمهاي مسيريابي در هريك از سه قرم گذشته فناوري خاصي رونق داشته باشد قرن هجدهم زمان توسعه سيستم هاي مكانيكي بزرگ به همراه  انقلاب صنعتي بود. قرن نوزدهم عصر موتور بخار بود. قرن بيستم زمان جمع آو...

مقاله گرم کردن آب با نیروی خورشیدی

مقاله گرم کردن آب با نیروی خورشیدی

مقاله گرم کردن آب با نیروی خورشیدی

حجم:959KB | بازدید :1300

تقريباً همه ي ما در زندگي روزمره به آب گرم شده توسط انرژي خورشيدي بر خورده ايم. تا به حال چند بار شيلنگ آب را باز كرده ايد و با آب بسيار داغ درون آن مواجه شده ايد؟ خورشيد بدون توجه به تمـايل شـما آب درون شيـلنگ را گـرم مي كند. سيستم هاي گرمكن آب خورشيدي غير فعال از قديمي ترين و...