- آخرین فایل ها
- پرفروشترین فایل ها
- پربازدیدترین فایل ها
تشکيلات تربيت بدني و ورزش مدارس از سال 1323 در سطح کشور با عنوان اداره کل تربيت بدني در سطح استان با عنوان کارشناسي مسئول و در سطح شهرستان با عنوان اداره کل تربيت بدني در سطح استان با عنوان کارشناس مسئول و در سطح شهرستان با عنوان مسئول تربيت بدني آموزشگاهها شروع به فعاليت نمود. ضرورت ارتقاء تشکيلات تربيت بدني آموزشگاهها از سالهاي قبل از انقلاب مطرح بود تا اينکه براي اولين بار در سال 1357 تشکيلات تربيت بدني و ورزش مدارس از اداره کل به معاونت ارتقاء پيدا کند. اگر چه اين ارتقاء تشکيلات باعث خشنودي جامعه ورزش کشورگرديد اما کمتر از يک سال مجدداَ تشکيلات تربيت بدني ازمعاونت در سطح وزارت آموزش و پرورش به يک اداره کل زير نظر معاون پرورشي تنزل پيدا کرد.
طي دو دهه اخير موضوع ارتقاء تشکيلات هميشه توسط متخصصين و کارشناسان تعليم و تربيت، تربيت بدني مطرح بود تا اينکه درسال 1378 به پيشنهاد معاون پرورشي وقت، اداره کل تربيت بدني به دو اداره کل تربيت بدني دختران و پسران درسطح ستاد تفکيک و اين تشکيلات در سطح استانها و شهرستانها نيز تحقق پيدا کرد. اگر چه اين توسعه يک گام به جلو بود اما چنين حرکتي باعث رضايت متخصصين و کارشناسان تربيت بدني و علوم ورزشي نشد بطوريکه درسال 1379 با انتصاب جناب آقاي حاجي به عنوان وزير آموزش و پرورش پيشنهاد معاونت تربيت بدني و تندرستي با تصويب سازمان مديريت و برنامه ريزي کشور به عنوان يکي ا ز هفت معاونت وزارت آموزش و پرورش شروع به فعاليت نمود. اين ارتقاء تشکيلاتي در سطح استانها به مديريت و در سطح شهرستانها به کارشناس مسئول تغيير پذيرفت .
مواد غذايي به چهار گروه متفاوت تقسيم مي شوند:
• ميوه ها و سبزيجات ( پرتقال، سيب، موز، هويج، اسفناج...)
• تمام دانه ها، غلات، و نان( گندم، برنج، جو، سبوس...)
• محصولات لبني( تمام محصولات تهيه شده از شيرمانند کره، خامه، ماست...)
• انواع گوشت قرمز، گوشت سفيد( ماهي و مرغ )، تخم مرغ، حبوبات وخشکبار.
اينکه به طور روزانه از همه اين گروههاي غذايي مصرف کنيم مهم است. با اين کار مي توانيم مطمئن باشيم که بدن ما از لحاظ مواد مغذي مورد نياز تامين است.
مواد مغذي اصلي شامل کربوهيدراتها، پروتئين ها، چربي ها، ويتامين ها، و مواد معدني مي باشند. مواد مغذي اين توانايي را به بدن ميدهند تا بتواند به خوبي رشد کند و فعاليت داشته باشد. کربوهيدراتها تامين کننده انرژي براي ما مي باشند. براي تامين کربوهيدراتها حبوبات خشک شده، نخود سبز، عدس، تمام نانهاي غلات، ميوه ها و سبزيجات انتخابهاي سالمي مي باشند. بدن به پروتئين براي رشد و تامين نوعي انرژي پشتيبان نياز دارد. اتخابهاي سالم شامل گوشت و محصولات لبني کم چربي نيز مي باشند.
مواد غذايي داراي فيبر زياد نيز انتخابهاي مناسبي هستند. فيبرها منشا گياهي دارند و به پايين آمدن سطح گلوکز و چربي خون کمک مي کنند. غذاهايي مانند حبوبات پخته شده، نخود سبز، ميوه ها، غلات، سبزيجات و تمام نانهاي غلات داراي فيبر فراوان مي باشند.
چه غذاهايي نا سالمند ؟
چربي جزء مواد مغذي مي باشد و ما به مقداري چربي در رژيم غذايي خود نياز داريم. اما چربي زياد براي هيچ کس مفيد نمي باشد و براي مبتلايان به ديابت مي تواند بسيار مضر باشد. مصرف مقادير زياد چربي يا کلسترول مي تواند احتمال به وجود آمدن بيماريهاي قلبي و يا سخت شدن شريانها را افزايش دهد. مبتلايان به ديابت بيشتر از افراد ديگر در معرض ابتلا به اين بيماريها هستند، بنابر اين محدود نمودن ميزان چربي مصرفي در رژيم غذايي بسيار مهم مي باشد.
چربي در بسياري از غذاها يافت مي شود. گوشت قرمز، محصولات لبني( شير، کره، خامه، پنير،...و بستني)، زرده تخم مرغ، چاشني هاي سالاد، روغن هاي گياهي و بسياري از دسر ها داراي چربي بالايي مي باشند.
براي کاهش سطوح چربي و کلسترول بايد:
• از قطعات نازک گوشت استفاده نماييد. چربي هاي اضافه را کاملاً برداريد.
• بيشتر از گوشت مرغ و ماهي( بدون پوست ) استفاده نماييد.
• مارگارين هاي رژيمي را جايگزين کره نماييد.
• فقط شير بدون چربي يا کم چربي بنوشيد.
• تعداد تخم مرغهاي مصرفي را به 3 تا 4 عدد در هفته محدود نموده و هر از گاهي از جگر استفاده نماييد.
نمک زياد باعث افزايش فشار خون خواهد شد. غذاهاي بسياري حاوي نمک مي باشند. گاهي اوقات قادر به چشيدن نمک موجود در برخي غذاها مي باشيم( مانند نمک موجود در گوشت نمک سود شده يا خيار شور) اما علاوه بر اين نمک، نمک نهاني در بسياري از مواد غذايي مثل برخي پنيرها، چاشني هاي سالاد، و سوپ هاي کنسرو شده وجود دارد که به راحتي قادر به احساس طعم شور آن نيستيم. در هنگام استفاده از نمک يا چربي به خاطر داشته باشيد که گاهي مقادير اندک نيز ممکن است مضرات بسياري را در بر داشته باشند.
مبتلايان به ديابت بايد قند کمتري مصرف نمايند. غذاهايي مانند دسرها( کيکها، کلوچه ها...)، غذاهاي قندي صبحانه، شکر، عسل و شربت داراي قند فراواني مي باشند. يک قوطي نوشابه 370 سي سي داراي 9 قاشق چايخوري شکر مي باشد.
حجم:7005KB | بازدید :1287
فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل : مقدمه: اصولاً امروزه شهركهاي صنعتي بستر و شالوده رشد و ايجاد صنايع كوچك را فراهم مي كند. سازمان صنايع كوچك و شهركهاي صنعتي ايران هم به ايجاد روبناها مي پردازد و نواحي ، شهركها و مدلهاي مختلف توسعه اقتصادي نظير خوشه...
حجم:4886KB | بازدید :1610
فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل : طرح مقدماتی کارخانه تولید طناب نایلونی هر شرکت تولیدی از سه بخش کلی تشکیل شده است که بترتیب زیر میباشند. 1- بخش اداری 2- بخش حقوقی 3- بخش فنی و تخصصی و ما در این مجموعه به توضیح...
مقاله بررسی سیستم فروش در شرکت کارتن مشهد
حجم:4013KB | بازدید :1072
فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل : تاریخچه: شرکت کارتن مشهد(سهامی عام) در تاریخ 7/3/1363 تحت شمارة 3333 در ادارة ثبت شهرستان مشهد به ثبت رسید و در مرداد ماه سال 1368 بهرهبرداری آزمایشی و از ابتدای سال 1369 بهرهبرداری عملی از آن با ظرفیت 20.000 تن ورق و کارتن در...
حجم:3511KB | بازدید :2097
فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل : منابع و عوامل توليد بخش كشاورزي منابع اقتصادي روستاهاي ايران عمدتا شامل ؛ کشاورزي( زراعت، باغداري، دامداري ، شکار و صيد ) صنايع (دستي، روستايي، خانگي و کارگاهي) خدمات (عمومي، حمل و نقل و ...) ، دادوستد و پيله وري و...
حجم:2462KB | بازدید :1555
فایل ورد قابل ویرایش توضیحی مختصر از متن فایل : اقتصاد روستايي اقتصاد روستايي شاخه اي از اقتصاد است که با اقتصاد کشاورزي وابستگي متقابل دارد و در کليت ، خود جزئي از اقتصاد ملي است. هر گونه تغييري در اقتصاد ملي باعث تغيير در اقتصاد روستايي خواهد شد. اقتصاد روستايي با...
دانلود مقاله کامل الگوريتم هاي مسير يابي
حجم:2131KB | بازدید :1406
فایل ورد قابل ویرایش 142 صفحه توضیحی مختصر از متن فایل : مقدمه الگوريتمهاي مسيريابي در هريك از سه قرم گذشته فناوري خاصي رونق داشته باشد قرن هجدهم زمان توسعه سيستم هاي مكانيكي بزرگ به همراه انقلاب صنعتي بود. قرن نوزدهم عصر موتور بخار بود. قرن بيستم زمان جمع آو...
مقاله گرم کردن آب با نیروی خورشیدی
حجم:959KB | بازدید :1296
تقريباً همه ي ما در زندگي روزمره به آب گرم شده توسط انرژي خورشيدي بر خورده ايم. تا به حال چند بار شيلنگ آب را باز كرده ايد و با آب بسيار داغ درون آن مواجه شده ايد؟ خورشيد بدون توجه به تمـايل شـما آب درون شيـلنگ را گـرم مي كند. سيستم هاي گرمكن آب خورشيدي غير فعال از قديمي ترين و...